Dag beste

(oud-) collega’s,

Met plezier draai ik nu een klein jaartje mee in onze VO-NN. Inmiddels vele bekenden gezien, gesproken of gemaild en dat smaakt naar meer. Goed om te zien hoe vele collega’s zich inzetten voor onze vereniging. En altijd mooi te lezen wie er als nieuwe leden zijn aangemeld.

Pas geleden was ik voor het eerst sinds jaren weer eens op HP. Erg mooi en modern ingericht en toch ook veel herkenning op een aantal plekken. De onveranderde Peperbus (kantine), het atrium, het uitzicht op de brug. Ik heb er van genoten weer terug te zijn en wellicht de plek bij uitstek voor de bijeenkomst van de nieuw toegetreden leden van het afgelopen jaar.

Ook heb ik een kopje koffie gedronken met David die onze club een zeer warm hart toedraagt. Zijn persoonlijke belevenis over de integratie met Delta Lloyd vinden jullie terug in dit nummer.

Verder is het vermelden waard dat wij heel graag jullie mening horen over de digitale versie van ons blad. Hoe meer respons hoe beter. Wij denken hiermee een goede stap te hebben gezet (nog afgezien van het grote en noodzakelijke kostenvoordeel) die toekomstbestendig is. Maar belangrijker is natuurlijk jullie mening. En nog een weetje: voor de collega’s zonder internet/mailadres handhaven wij voorlopig natuurlijk de printversie.

Tot slot twee oproepen; komend voorjaar zijn er weer ledenraadsverkiezingen. Wellicht ook iets voor jou? Denk er gerust alvast eens over na (de ledenraad vergadert 2x per jaar......met na afloop een gezellig onderling etentje).

En de tweede oproep betreft kopijsuggesties; altijd in voor nieuwe onderwerpen, namen, rubrieken. Ideeën opperen is al goed en welkom, mail naar info@vo-nn.nl. Heb je zelfs interesse in deelname in de redactie, naast Jacqueline, Tom en mij? Van harte welkom (alleen eindigt die vergadering, 4x per jaar, niet met een etentje maar met een lunch...)!

Veel leesplezier en groet


René Labordus