Nieuwjaarsreceptie op 8 januari in Rotterdam-Hillegersberg

Op 8 januari 2020 organiseert VO-NN rayon Zuid-West voor de vereniging de nieuwjaarsreceptie in Rotterdam-Hillegersberg. Er wordt veel belangstelling verwacht van de leden uit de rayons West en Zuid-West, maar de leden uit de andere rayons zijn nadrukkelijk ook van harte welkom, al dan niet met partner of begeleider. Vanaf 14.00 uur worden oud-collega’s in Partycentrum Lommerrijk (Straatweg 99, 3054 AB Rotterdam-Hillegersberg) verwelkomd met koffie en thee. De receptie eindigt rond 16.30 uur. Er geldt een eigen bijdrage van € 5,- per persoon.

Omdat eerder een wachtlijst moest worden ingesteld voor de nieuwjaarsreceptie, is het advies om niet te lang te wachten met aanmelden want vol = vol. Er is ruimte voor maximaal 275 aanmeldingen. Aanmelden kan via de site www.vo-nn.nl. Lukt dat niet, stuur dan een e-mail naar info@vo-nn.nl. Kijk echter eerst nog even of bij “Veel gestelde vragen FAQ” een oplossing wordt geboden. Leden zonder e-mail of internet kunnen zich schriftelijk opgeven, zie postadres in de colofon.


Nieuws van en over Nationale-Nederlanden

Tjeerd Bosklopper wordt benoemd tot CEO Nationale-Nederlanden a.i.

NN Group kondigt de voorgenomen benoeming aan van Tjeerd Bosklopper tot CEO Nationale-Nederlanden ad interim. De benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door De Nederlandsche Bank en wordt naar verwachting begin november 2019 van kracht. Tjeerd Bosklopper, momenteel Chief Transformation Officer (CTO), volgt David Knibbe op die is benoemd tot CEO van NN Group. Tjeerd Bosklopper is intussen benoemd. Lees verder.


David Knibbe volgt Lard Friese op als CEO van NN Group

David Knibbe, voorheen CEO van Nationale-Nederlanden, volgt Lard Friese op die is teruggetreden als lid en voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO van NN Group per vandaag, 12 augustus 2019 om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Aegon. David Knibbe is intussen benoemd. Lees verder.


Nationale-Nederlanden steunt tentoonstelling Nicolaes Maes in het Mauritshuis

In het Mauritshuis in Den Haag wordt het Rembrandtjaar afgesloten met de eerste internationale overzichtstentoonstelling over een van Rembrandt’s meest getalenteerde leerlingen: Nicolaes Maes. Met zijn originele voorstellingen van het leven van alledag was Nicolaes Maes een vernieuwende schilder in de Hollandse Gouden Eeuw. Nationale-Nederlanden, onderdeel van NN Group, is als hoofdsponsor verbonden aan het Mauritshuis en steunt deze tentoonstelling die tot zondag 19 januari 2020 te bezoeken is. Lees verder.


Digidoener gastlessen bij NN

Voor het derde jaar op rij steunt Nationale-Nederlanden Stichting FutureNL in de missie om de digitale geletterdheid in Nederland te vergroten. NN-medewerkers geven zogeheten Digidoener gastlessen op scholen en brengen op een speelse manier digitale vaardigheden onder de aandacht van basisschoolleerlingen. Lees verder.


NN Group neemt VIVAT Schadeverzekeringen N.V. over, en versterkt Nederlandse marktpositie verder

Lees verder.


NN verlaagt hypotheekrente automatisch bij aflossing

Nationale-Nederlanden werkt continu aan het verbeteren van de hypotheekvoorwaarden voor NN- hypotheken. Met de introductie van de nieuwe tariefklassen verlaagt NN automatisch de hypotheekrente wanneer klanten door aflossingen in aanmerking komen voor een lagere risico-opslag. Ook wordt het aantal tariefklassen uitgebreid en kunnen klanten een lagere rente krijgen bij een hogere spaar- of woningwaarde. Lees verder.


Inloopdag gebouw Veluwepoort in Ede

Inloopdag Op 1 februari is er gelegenheid om voor het laatst het gebouw Veluwepoort in Ede te bezoeken.

Het gebouw Veluwepoort, Loevestein 33 te Ede, waar bijna 50 jaar onder de vlag van Victoria-Vesta, RVS, ING en Nationale-Nederlanden is gewerkt, gaat in de loop van het eerste kwartaal van 2020 sluiten. Om dat sluiten niet geheel ongemerkt voorbij te laten gaan, wordt er een inloopdag georganiseerd voor alle oud-medewerkers die in de Veluwepoort hebben gewerkt. Er is gelegenheid om het gebouw nog een keer te bekijken, elkaar te ontmoeten en herinneringen op te halen.

De inloopdag in het gebouw Veluwepoort staat gepland op zaterdag 1 februari 2020 vanaf ’s morgens 10.00 uur tot ’s middags rond 16.00 uur.

Heb je interesse in de inloopdag en wil je hiervoor begin januari 2020 een uitnodiging ontvangen, stuur dan een e-mail naar: afscheidlocatieEde@gmail.com met je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres en vermeld daarin wanneer je werkzaam was in het gebouw Veluwepoort en bij welke sector(en) of hoofdafdeling(en) je hebt gewerkt. Bij de uitnodiging zal/kan dan worden aangegeven in welke tijdsperiode je het meeste kans maakt om je directe collega’s te ontmoeten.

(Arie Blanken)

Nieuwe leden

In de afgelopen periode zijn 13 oud-collega’s lid geworden van de VO-ING. Hierbij worden zij van harte welkom geheten bij onze vereniging.

De heer P.B. Rozendaal, Voorburg

Mevrouw L.J. Damen, Almere

De heer A.J. Baanen, Voorschoten

De heer H. la Faille, Alphen aan den Rijn

De heer W. van der Heijden, Vlaardingen

De heer A.J.A. Lennarts, Lage Mierde

Mevrouw J.M.B. Lennarts, Lage Mierde

De heer W. Roth, Elst

De heer A.W.H. van Ruitenburg, Nieuwerkerk aan den IJssel

Mevrouw D.S. Bick, Den Haag

Mevrouw I. van Hoek, Zeist

De heer G. van Spronsen, Holten

De heer H. Nagtegaal, Nieuwegein

In memoriam

De vereniging is voor haar mutaties in het ledenbestand afhankelijk van de informatie van de leden zelf. En in geval van overlijden van informatie hierover van de nabestaanden. Het komt voor dat we wél een overlijden doorkrijgen maar niet de overlijdensdatum. De volgende leden zijn ons in de achterliggende periode ontvallen.

De heer J.A.F. Konings, Gaanderen

De heer S.H.M. Dalinghaus, Haarlem

De heer C.M. van der Doelen, Rosmalen

De heer A. de Haan, Bennekom


Mevrouw N.H. van Loon-Bol, Schiedam

De heer J. Loef, Boskoop

De heer J. Groeneveld, Bant

De heer J.M. van Leusden, Soest

Wij wensen de nabestaanden veel kracht bij het verwerken van dit verlies.